Voor kwaliteit wiet wickr: Wietbenelux01

Let op: Bij het registreren, geen bevestigingsmail ontvangen? Check je spam box!

Regels

Forumregels
Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van Wietbenelux, de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

1 Voorwaarden

a . Voorwaarden
Beste bezoekers,

Wij van Wietbenelux.nl bieden onze leden een nieuw platform aan waar iedereen hun interesses kan delen met anderen gebruikers.
Het is bekend dat in bepaalde provincies / landen het onmogelijk is om aan wiet te komen, en als je eraan zou kunnen komen zijn het vaak bewerkte spullen.
Vooral is het ironisch dat het NOG STEEDS niet bespreekbaar is om over te gaan tot legaliseren van cannabis.

Het is overigens bekend dat in bepaalde landen nog geen interesse is om cannabis te legaliseren in hun politiek. Deze manier maakt het juist moeilijker voor mensen die
cannabis gebruiken om eraan te komen. Ook is het nog steeds moeilijk voor veel mensen buiten Nederland om cannabis hier uit Nederland te verkrijgen.
Gelukkig wordt er al voortgang gemaakt in andere gebieden waar het wel gelegaliseerd wordt maar niet hier in de omgeving helaas.
Hierbij willen wij graag onze steun betuigen om toch de overheid een idee te kunnen geven dat er wat veranderingen moeten komen in de wetgeving,
en hopelijk kunnen we het dan uit de criminele omgeving halen.

Hierdoor dat wij als Wietbenelux.nl graag een Community-lijn publiek willen creëren om dezelfde interesses te kunnen delen en dergelijke ideeën en meningen te kunnen delen me andere mensen.

Wij van Wietbenelux.nl hopen ooit een bijdrage te leveren die verandering kan brengen in het huidige wetboek van strafrecht ook in Landen om ons heen. (Onder anderen België etc)
Dit is in dit tijdperk om hierover te kunnen praten, overigens is het ook al bekend dat er België ook veel Cannabis gebruikers zijn net zoals in Nederland.
Graag willen wij ook non-profit zaken steunen die over willen gaan naar het legaliseren van cannabis in hun eigen land.


Natuurlijk willen wij ook duidelijk maken dat wij als Wietbenelux.nl niet aansprakelijk zijn voor de activiteiten en verhandelingen die op het forum gebeuren.
Dit Forum is gemaakt zodat Cannabis gebruikers hun kennis kunnen delen met ons zodat wij standpunten kunnen maken om het gebruik te kunnen legaliseren.
Als U een strafbaar feit begaat zijn wij hier niet aansprakelijk voor! Het risico ligt bij zich zelf!
Nogmaals, Wat u hier op het forum doet is uw verantwoordelijkheid!


2. Regels
a. Regels
- Geen gescheld tegen anderen leden, toon respect naar elkaar!
- Minderjarigen zijn niet toegestaan op het Forum, als ze er zijn laat het aan de beheerders / Moderators van Wietbenelux team weten zodat er actie ondernomen kan worden.
- Geen zoekadvertenties over harddrugs, volgt u dit regel niet? Dan wordt uw account onmiddellijk geblokkeerd en verbannen tevens uw IP adres / Email Adres erbij.
- Geen Spam berichten, Privé berichten spam, misleidende berichten.
- Geen seksuele, naakt foto`s of iets van dien aard.
- Bedreigingen worden hard aangepakt, Account zal worden verwijderd en verbannen worden voor altijd.

Ziet u iemand deze regels overschrijden laat het aan ons weten!

3. Akkoordverklaring


a. Wanneer u met onze voorwaarden akkoord gaat dan gaan wij ervan uit dat u deze goed heeft doorgenomen.

Herhaling: Wat er op dit forum en daarbuiten gebeurd zijn wij niet aansprakelijk dit is uw eigen beslissingen. Hopelijk zijn we duidelijk genoeg!